packages of 5 steps a web

Vi giver dig grund til at smile

udforsk vores pakketilbud

Udfordr os

Vi har konkurrencedygtige priser for
brugerdefinerede websites, men vi tilbyder også
skræddersyede pakker til at passe dine
behov.

Vi ved alle sammen at…

Vi giver dig grund til at smile

Vi tror på at behandle alle vores kunder som familie, hvilket er derfor 05 Steps A Web har været go-to virksomheden for hjemmesider i 2022, hvilket viser sig i vores femstjernede tilgang til kundeservice. Vi er transparente omkring vores arbejdsmetoder, altid ærlige omkring vores design processer og forpligter os til at levere til tiden.

young-business-team-working
BLIV SYNLIG I WEBREALM MED BEDSTE WEBSTED

Vi har supporten, som du kan stole på.

At opbygge en ny hjemmeside fra bunden og op er spændende, men det rigtige arbejde starter efter lanceringen. Når hjemmesiden er opbygget, så skal der fokuseres på, at hjemmesiden er stabil og online. Ligesom adgangen til alle dine kunder. Alle hjemmesider som er blevet lanceret, skal patches, så man er sikker på, at de er virusfri, og sikker mod hackere. Vi sikrer også, at du bliver gjort opmærksom på alle nye funktioner, som kommer på markedet. Vores servere er outsourcet til professionelle for at sikre, at din hjemmeside er sikker og operationel for dine kunder.

Månedligt vedligehold

Vores team vil tilføje vigtige sikkerhedsforanstaltninger til din hjemmeside når den er lanceret og månedlige vedligeholdelsestjek vil blive udført for at raffinere hvilke som helst ikke-kritiske fejl. Som en del af Wordpress Engine giver vi første-klasses hosting og support, så bare rolig, din hjemmeside er i gode hænder.

 

*(DKK 2.000 for årlig hosting hos nordicway.dk inkl. 1 månedlig opdatering af Wordpress hjemmesiden.

 Som en del af vores betalingsbetingelser beder vi om en forudbetaling på 50% i starten af samarbejdet, hvilket sørger for, at vi er motiveret til at færdiggøre projektet på den bedst mulige måde.)

Hvad venter du på?

Gør din virksomhed succesfuld med os!

fill in Order form